Εύα Μπακατσιά (Ψυχολογία Αθήνας)

“Το φροντιστήριο είναι εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα . Η ευγένεια , η καλοσύνη , η καλή επικοινωνία και πάνω από όλα το ήθος χαρακτηρίζει τις καθηγήτριες αλλά και την γραμματεία . Ως μαθήτρια θεωρητικής κατεύθυνσης περνούσα την κάθε μου ημέρα στο φροντιστήριο και μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω την κυρία Αφρούλα , την κυρία Φανηλία και την κυρία Ελίνα .

Η κυρία Αφρούλα με εισήγαγε στο μάθημα της έκθεσης . Έθεσε εξαιρετικά γλωσσικά θεμέλια , καθώς οι γνώσεις της για την ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία ειναι αέναες και άπειρες . Το πάθος και η αγάπη για την γνώση την χαρακτηρίζουν απόλυτα .

Η κυρία Φανηλία μου έκανε έκθεση την επόμενη χρονιά. Αποτέλεσε για μενα τον πυλώνα που χρειαζόμουν για την επίτευξη του στόχου μου . Με δίδαξε πώς να είμαι μεθοδική , να οργανώνω τις σκέψεις μου και να τις διατυπώνω με σαφήνεια και συνοχή. Μου έμαθε πώς να διαβάζω συστηματικά και αποτελεσματικά , αλλά το πιο σημαντικό : με στήριζε συναισθηματικά και ψυχολογικά , με εμψύχωνε, και πάντα φρόντιζε να δημιουργεί ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον για όλους μας .

Η κυρία Ελίνα με δίδαξε πώς να τελειοποιώ τον γραπτό μου λόγο , πώς να δίνω βάση στην κάθε λεπτομέρεια και πως να φτάνω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Κάθε βδομάδα ανυπομονούσα να πάω στο μάθημά της , καθώς είχε πάντα τον τρόπο να μου φτιάχνει την διάθεση με το χιούμορ και την προσήνεια της .

Και οι τρεις καθηγήτριες διαθέτουν απερίγραπτες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο τους , τις κατάλληλες παιδαγωγικές μεθόδους και το πιο σημαντικό : αγάπη και μεράκι για το έργο που  επιτελούν !! “

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram