Προφίλ Φροντιστηρίου

Με αγάπη για τη δουλειά μας, συναίσθηση της ευθύνης απέναντι σε γονείς και μαθητές και εφόδιο την άρτια διδακτική και παιδαγωγική μας κατάρτιση, δημιουργήσαμε ένα φροντιστήριο που διδάσκει και ταυτόχρονα εμπνέει τους μαθητές.

Μακριά απ’τις «λύσεις» μαζικής εξυπηρέτησης και τα απρόσωπα και πανομοιότυπα φροντιστήρια, εργαζόμαστε με μεράκι και ενθουσιασμό, δε διδάσκουμε απλώς τη γνώση, αλλά την αγάπη για τη γνώση. Παρέχουμε εξειδικευμένη βοήθεια στα απαιτητικά μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών (Θεωρητικής Κατεύθυνσης): Αρχαία ελληνικά, Λατινικά, Ιστορία.

Παράλληλα διδάσκουμε Έκθεση (Νεοελληνική Γλώσσα) για όλες τις κατευθύνσεις. Το μάθημα της Έκθεσης-Λογοτεχνίας μπορεί να σας… εκθέσει. Μην το αφήνετε στην τύχη. Δεν είναι μάθημα αυτοσχεδιασμού ή λογοτεχνικού ταλέντου. Χρειάζεται μέθοδο, οργάνωση και αποκατάσταση των σχέσεων με την ελληνική γλώσσα. Εμπιστευτείτε το παιδί σας στους ειδικούς. Οι μαθητές που έχουν καλές επιδόσεις στο μάθημα της Έκθεσης-Λογοτεχνίας έχουν μεγάλο πλεονέκτημα συγκριτικά με τους άλλους υποψήφιους. Είναι ένα μάθημα-βαρόμετρο για την εισαγωγή στις επιθυμητές σχολές. Αφήστε το πάνω μας.

Με εκτίμηση,
Φανηλία Κούκη

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram